НОВИНИ

ТОП 3 пици с аромат на лято, които трябва да опиташ

Пицата е може би най-любимата храна на малки и големи в цял свят. Тя е предпочитано ястие както за обяд, така и за вечеря, а защо не и за следобеден снак. Без значение дали е лято или е зима, тя ни изкушава с изумителните си вариации на вкусове, мека сърцевина и хрупкаво крайче.

Ето защо, днес ще ти споделим за ТОП 3 вкуса на любимата пица, вдъхновени от изобилието на лятото:

  1. Пица Вегетариана

Няма как да не стартираме своята вкусна класация с класическата Вегетариана, изобилстваща от слънчеви летни зеленчуци. Тя комбинира ароматен доматен сос, пресни гъби, царевица, грах, чушки и маслини. Тайната на сочния вкус се крие в допълнителнодобавените пресни домати, кашкавал и щипка риган.

2. Пица Риба Тон

С това предложение се гмуркаме в дълбоките морски вкусове. Тази пица ни е любима, защото продуктите в нея хармонират идеално с лятото: доматен сос, риба тон, царевица, каперси, маслини и разбира се, кашкавал за сочен завършек. Не забравяй да добавиш специалните подправки за истински завършен вкус – риган и пресен магданоз. Бон апети!

3. Пица Хавай

Даваме ти идея за екзотично кулинарно пътешествие със супер свежата и нестандартна Пица Хавай. Тя не изобилства от продукти, но комбинацията в рецептата ни ще те накара да си оближеш пръстите.
Стартираме с доматен сос, шунка, кашкавал и внимание…ананас!
Точно така – ананас! Неговата сладост придава наистина неповторим аромат и перфектно се съчетава с любимата шунка. Опитай! После ще ни благодариш за добрата идея.

А ако ти иска да си хапнеш някоя от летните ни пици още сега, очакваме те в прохладните градини на SeniBar&dinner, където ще ти ги приготвим на мига или ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ!

Очакваме те!