ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛЕФОН 0897 055 053

ИЛИ

DELIVERY.SENI-FOOD.COM

Спести време - поръчай храна за дома и офиса

 

“Seni Bar&Dinner” работи всеки ден и приема поръчки за доставка на салати, предястия, основни, пици, пасти и напитки. Може да поръчвате храна за дома или офиса лесно и бързо на телефон 0897 055 053 и на сайта www.delivery.seni-food.com , както и да разгледате нашето актуално меню. Доставяме поръчките на територията на град Пловдив. В момента не изпълняваме поръчки за кварталите – Прослав, Коматево, Беломорски, Остромила, Изгрев, очаквайте скоро доставки и в тези квартали.

Време за приемане на поръчки от “Seni Bar&Dinner” е: от 11,00 до 22,30 часа.

Обявените грамажи са на суровите ястия.

Всички цени са в лева с включено ДДС.

Цена за доставка: 3.99 лв.

За въпроси, свързани с доставки и промоции: 0897 055 053.

 

Условия за поръчка

“Seni Bar&Dinner” предоставя услугите, предмет на доставки по домовете, посредством тел. 0897 055 053 и www.delivery.seni-food.com

Доставки на адрес се извършват  в района на град Пловдив 
Работно време от 11.00 до 22.30 часа.

Цени на доставки и начин на плащане:

Пловдив – за обслужваните квартали – 3.50 лева

Минимaлна цена за поръчка – 15.00лв.
При доставка се заплаща само в брой, в български лева. Други платежни средства не се приемат. Цените, публикувани в сайта, са с включен ДДС.

Времето за доставка.

За територията на Пловдив времето за доставка е 30 минути при нормално натоварен статус, 45 минути при слабо натоварен, 60 минути при силно натоварен.
Изключения се правят при поръчки, които изискват по-голям период от време за приготвяне. В този случай ние ще се свърже с клиента, за да уведоми за очакваното забавяне.

Рекламации.

При констатиране на несъответствие между направената поръчка и получените продукти както в качествено, така и в количествено отношение, рекламация може да бъде направена на място пред доставчика или на телефон 0897 055 053 до 60 минути след получаване на доставката.
При основателна рекламация “Seni Bar&Dinner”се задължава да компенсира потребителя с предоставяне на липсващия, замяна с правилния продукт или замяна с нов продукт във възможно най-кратък срок.
Рекламацията се счита за основателна, само ако предоставите на доставчика поне 2/3 от продукта, от който сте недоволни.

Права и задължения.

Условия за поръчка се считат за приети от всеки един потребител, който е направил и потвърдил своята поръчка на телефон 0897 055 053.
“Seni Bar&Dinner”  си запазва правото временно или трайно да преустанови предлагането на услуги, без да има ангажимент за информиране на своите клиенти.
“Seni Bar&Dinner” не носи отговорност за забавяне или недоставяне на поръчки при независещи от фирмата обстоятелства и непредвидени такива, или не достатъчна минимална сума за доставка.
“Seni Bar&Dinner” гарантира, вкусовите характеристики и хранителни качества на доставените продукти по Вашата поръчка в рамките на 2 (два) часа, считано от момента на доставката. С оглед на това препоръчваме да консумирате доставените Ви продукти в рамките на посочения по-горе срок. След този срок не носим отговорност за вкусовите характеристики и хранителни качества на доставените продукти.
С доброволното съобщаване на своите данни потребителят се съгласява да бъде идентифициран с цел да бъде изпълнена направената поръчка на тел. 0897 053 055 или чрез сайта на фипмата www.seni-food.com. “Seni Bar&Dinner”  се задължава да съхранява и обработва събраните лични данни според българското законодателство и да не ги предоставя на трети лица.
Промяната на цени, въвеждането на нови продукти или спирането на сегашни може да бъде направено по всяко време от страна на “Seni Bar&Dinner” и влизането им в сила е от момента на въвеждането им в менюто на обекта или оповестяване на страницата www.seni-food.com
При извършването на първа поръчка оператор има право да се свързва с клиента за потвърждаване по телефона на поисканите услуги. При липса на отговор поръчката се счита за нереална и бива отказана.
Ако потребител желае да откаже своя поръчка това може да се случи до 8 минути след приключване на разговора с оператора, като се свърже с оператор на тел. 0897 055 053.
Телефон 0897 055 053 се използва само за приемане на поръчки за доставка до адрес. Приемат се и поръчки с лично получаване от обекта и резервации