• ИСТОРИЯ
 • За първи път SENI отваря врати през лятото на 2011 година с идеята, че ще предоставя на своите посетители най-добрите кулинарни сезонни предложения. С годините качеството на предлаганите услуги се оцени високо от нашите клиенти и през 2017 година заведението заработи целогодишно. Новата ни концепция включва изцяло обновяване на интериора с разширяване на лятна градина и освежаване на цялостното меню. Заедно с това запазихме и основната си цел – винаги да предоставяме качествено приготвени храни и напитки, които карат нашите клиенти винаги да остават усмихнати и доволни.

 • ВИЗИЯ И МИСИЯ
 • Нашата мисия е да създадем уютна обстановка, да предложим свежа храна и да създадем най-приятното място за прекарване на свободното време. Всеки един гост е наш приоритет и затова се стремим да го посрещнем с приветлива усмивка, добро обслужване и със съблазнително вкусна храна. Доказателство за качеството на нашата работа е доверието, което клиентите ни гласуват при организирането на лични събития, бизнес срещи и споделянето на време с техните семейства и деца. Поемаме отговорността да задоволим всеки вкус, като непрекъснато предлагаме и предложения извън нашето меню.

  image

  ЗА SENI-FOOD

  Ние от SENI обичаме да предразполагаме нашите клиенти да се чувстват комфортно със сладки разговори и апетитна храна. Именно затова създадохме пространство, което съчетава в себе си модерен и същевременно уютен интериор с усет към детайла. Разполагаме с просторна лятна градина и с детски кът за игра. Атмосферата стимулира провеждането на разговори от всякакво естество. SENI е подходящото място за организиране на вашите специални поводи, бизнес срещи или за ежедневни семейни и приятелски срещи. Изцяло оставяме избора на събеседник във ваши ръце, а ние се грижим с най-голямо старание за вкусно поднесената храна, придружена с подходяща напитка. Разполагаме с богато и здравословно селектирано меню. За ястията си избираме само качествени пресни български продукти, но и често изненадваме с други екзотични съставки. С апетитните си пици, приготвени по стара италианска рецепта от нашия майстор пицар, ви пренасяме в друга култура – на сладостта от храната. Всеки сезон подбираме за вас специални и промоционални предложения, които да разнообразят вкусовите ви рецептори. Винаги добавяме и щипка усмивка, поднесена от нашия приветлив персонал, защото смятаме, че първокласното обслужване е тайната съставка на всеки добър ресторант.
  Ние се стремим винаги да надграждаме себе си, за да ви осигурим качеството, което заслужавате!