Искаш ли да ти дадем Рецепта за щастие в средата на деня?  Отдели време да излезеш от дома или офиса и да се насладиш на удоволствието от топлия обяд.

Когато става въпрос за режима ни на хранене, често се наблягаме на закуската, в ролята й на най-важното хранене през деня. За вечеря знаем, че трябва да хапваме по-малко, за да не трупаме излишни килограми.

Ами обядът?

В забързаното ежедневие той сякаш остава на заден план – често хапваме нещо на крак, „залъгваме“ глада си с бързи въглехидрати или направо забравяме да отделим време за него.

А здравословният обяд трябва да заема почетно място в хранителния ни режим.

Ето защо:

  • Той презарежда енергията в тялото ни
  • Помага ни да останем концентрирани до края на работния ден
  • По-обилният обяд ни засища и хапваме по-малко на вечеря

А какво става ако го пропуснем:

  • Чувстваме се лениви и отпаднали
  • Нямаме нежната енергия и тонус
  • Не набавяме на тялото си нужното и наваксаме с нездравословни порции на вечеря

Решението:
Да отделим поне 30 минути за здравословен обяд!

Какво включва здравословният обяд?

Както сами можем да се досетим, за да наречем един обяд здравословен, е нужно той да ни носи, както наслада, така и хранителна стойност. Опакованите лакомства от магазина не могат да ни дадат нужното, от което тялото ни се нуждае, за да се чувстваме сити и пълни с енергия.

Вместо това, как ти звучи комбинацията от топла ароматна супа, свежа салата и домашен десерт? А може би супичка, основно, паста или пица за по-гладните?

Да, това е нашата рецепта за истински чуден
и здравословен обяд!

Ето защо, всеки делничен ден от 11:00 до 15:00 часа в Seni Bar&dinner – Кючук Париж ще откриеш богато разнообразие от обедни предложения, с които да заситиш глада и да подариш истинска наслада на небцето си. За нас приготвянето на храна е изкуство. Ето защо, в Seni bar&dinner готвим само с подбрани продукти, много любов и отношение ЗА ТЕБ!  

Отдели време за вкусен обяд!
Очакваме те!
За резервации: 0886 63 94 44