НОВИНИ

Пица или паста? Хапни и двете!

Класическата италианска кухня е толкова богата на вкусове и аромати, че няма как да не ни е любима. Ето защо, ние от Senibar&dinner създадохме с много любов и отношение нашето уютно местенце, в което да ви поднасяме автентичните италиански вкусове в безброй вариации.

А каква е първата асоциация с Италия?

Разбира се, че неповторимата пица и неустоимата паста. В сайта на Senibar&dinner можете да избирате между десетки вкусни комбинации, които да хапнете за обяд или вечеря, да им се насладите в офиса или да споделите със семейството в уюта на дома.

А сега е времето, когато прекарваме по-голямата част от деня си именно вкъщи и заслужаваме да се поглезим с нещо наистина вкусно.

Това ни вдъхнови да ви предложим промоции на любимото италианско, като жест към вас, нашите редовни посетители:

До 5 декември при взимане от място от един от нашите ресторанти под тепетата, можете да поръчате 2 пици или 2 пасти по избор за общо 12 лв. А ако ви се хапва и пица и паста, комбинирайте ги отново за 12 лв. Цената остава непроменена ако искате да поръчате за по-голяма компания, като например 2 пици и 2 пасти или 4 пици/4 пасти = 24 лв.

Как да поръчате?

Разгледайте менюто ни за пици тук: http://delivery.seni-food.com/product-category/pizzas/, а за пасти тук:http://delivery.seni-food.com/product-category/pasta/и си харесайте хапване.

След това изберете по-удобната локация, от която да вземете поръчката си и се обадете на посочения телефон:

  • Кв. Смирненски – ул. „Вечерница“ 1А

За поръчки: 0897 05 50 53

или

  • Кв. Кючук Париж – ул. „Скопие“ 1Б

За поръчки: 0886 63 94 44

Нашият екип ще ви даде информация след колко минути храната ви ще бъде приготвена и ще ви очаква.

Бон апети!